Teha Fatheha
You've stumbled open Fatheha's blog|| dearest visitor || | Dashboard | +Follow
kau fikir kau da besar?
Isnin, September 05, 2011 | Isnin, September 05, 2011 | 4 comments
heeloo.teha nak update sal ketidak puasan hati teha(tol ke ejaaan ni?).sebab orang senang2 je nak pijak kepala adik teha.kutuk2 adek teha dalam fb.korang pun marahkan kalau family korang kena maki..bukan ape.sebab hal kecik je macam2 kakak membe adek teha maki adek teha.dia cakap dia banyak mata2 la.itulah.dia rasa dia da cukup besar.senang2 je nak maki orang.kita sebaya.bawah umur.duit pun mak ayah yang taja ok..just berani dalam facebook je.apa der hal.lepas tu salahkan orang kalau adek dia tak lulus periksa.macam2lah.teha pun tak tahu..teha tak suka dengar from sebelah pihak je..kaji punya kaji.last teha tahu pe puncanya.just sebab gurau dekat fb.adek teha tak layan kakak member dia.tapi kakak member dia makin menjadi2.kutuk2 lagi.kita ni perempuan jangan berani sangat.ok.just be beautiful with everyone.and we still underage.hingus meleleh lagi and masih di taja lagi.dont act like u are already matured.ish.suka sangat buat teha marah sampai speaking tunggang langgang.ok.jangan besarkan hal kecik.and kecik kan hal yang da besar.biar kita sedar kita tak sebesar mana.ok .kalau tak boleh terima pandangan orang and asyik nak tunjuk kuat..baik pergi cebok muka anda bersih2 ye.biar sesuci lebaran.ok bye(cewwah)

OLDER / NEWER

READ THIS♥

Bonjour.You've trapped in Fatheha's dungeon.This is Unprivate Blog..No Spamming,No ripping,No Childish Act,No Copycat and Please Be Nice..Keep In Mind♥_♥
My facebook : Click Here

Be Talkactive♥

please be nice.respect me as i respect you



Credits Section♥

Template by : HoneyJoe
Tutorial : Jaja
Background : Photobucket
Full Edit by : Me

status:
Update blog sampai lupa tengok kartun..brrr