Teha Fatheha
You've stumbled open Fatheha's blog|| dearest visitor || | Dashboard | +Follow
JPO oooo
Selasa, Disember 18, 2012 | Selasa, Disember 18, 2012 | 0 comments
Hello hai..Sebenarnya da lama nak update entry tapi disebabkan kemalasan yang berpanjangan maka tergendala lah seketika..Guess what??JPO is my kind of place to shopping..Mana taknya..bila adanya sale memang gila-gila..Boleh rambang mata..Dek kerana didalam poket ada 6ingget niat nak memborong tu dibatalkan begitu sahaja..Kerlass kau jahh bawak 6inget pergi JPO..hewhewhew..Sponsor..Sponsor everywhere..Takdela..Actly haritu pergi dengan abang gue sekali..Dialah yang menyeponsor gue yang hanya pengangguran sahaja..Tak kisahlah yang penting JPO memang best..Kau jalan kat situ masuk kedai sana masuk kedai sana kau takkan perasaan tetiba dah petang..Banyaklah outlet yang best..Bila nampak outlet yang seperti Coach,Armani etc hanya mampu memandang dari luar sahaja..Sedar diri..hihih

Inilah penaja yang hensem lagi baik hati..lalalal

Foodcourt yang cantik

Kereta ni cantik.bling


Gaduh rebut makanan *tipu*


Oi cekk kak nak kemana??

JPO



Hai pakwe

May I take your picture??

Sponsor ke 2.hihi

Me*


Ehem-ehem

Ni Maya..GF abang den..

Mirror in the world.Who I love the most??tadaa

Beli seluar dapat kereta sebijik..*tipu*

Nak beli ke benda tu bang?

Poket da kering..

I LOVE U..ok bye



OK..dah nak balik..
Thanks dekat Zain Ahmad yang membawa kami kesini..Belum ada masa lagi ke JPO dengan poket yang tebal..Now habiskan masa berboling dekat Danga City Mall dengan coach K Rajazain..Oppss..Zain Ahmadlah..HIHI..ok bye..

OLDER

READ THIS♥

Bonjour.You've trapped in Fatheha's dungeon.This is Unprivate Blog..No Spamming,No ripping,No Childish Act,No Copycat and Please Be Nice..Keep In Mind♥_♥
My facebook : Click Here

Be Talkactive♥

please be nice.respect me as i respect you



Credits Section♥

Template by : HoneyJoe
Tutorial : Jaja
Background : Photobucket
Full Edit by : Me

status:
Update blog sampai lupa tengok kartun..brrr